Je wilt…

  • Je weet dat er meer in je zit, dan dat er nu uitkomt. Meer energie, meer plezier, meer creativiteit. Maar ja, de omstandigheden…
  • Je wilt minder last hebben van de organisatie, je team, sommige teamleden. Je krijgt vaker dezelfde kritiek uit je omgeving. Je herkent het wel, maar wat kun je doen…?
  • iets veranderen, en je voelt de beperking. Je hebt een groot verlangen, maar hoe kom je in actie…?

Kortom, je omgeving biedt je de gelegenheid om meer te begrijpen, meer te genieten, meer te doen, maar je kunt er net niet bij. Of je begrijpt er even helemaal niets van.

… de juiste ingang vinden

Ik bied je de structuur en de bedding om jou je onderzoek te laten doen. Om stap voor stap te ontdekken wat jouw waarheden, jouw vermogens en jouw beperkingen zijn. Waardoor je gaat zien wat jouw aandeel is in de lastigheden die zich aandienen. En zodoende vind je de ingang om passende actie te ondernemen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Joost-Klabbers-DSCF6215bisbis-scaled-e1576674977213-1024x793.jpg

Vaak geven drie of vier sessies voldoende impuls om een essentiële stap te zetten. Waardoor je zicht op je toekomst weer helder wordt en je weet wat je te doen staat.

Gerda Keereweer. Adviseur Gemeente Amsterdam. Het fijne van Joost is zijn flexibiliteit en persoonlijke aanpak. […] Samen met Joost ben ik op zoek gegaan naar mijn drijfveren; waar krijg ik energie van, waar niet? Hij komt snel tot de kern en door middel van actieve werkvormen ontstaat helderheid en actie. Mede hierdoor heb ik het besluit genomen van baan te veranderen. En dat is gelukt!

Lees meer over mij of neem direct contact op!